dinsdag 31 maart 2020 – Vanwege de aangescherpte regels van het RIVM en het kabinet verlengen wij de huidige maatregelen in elk geval tot en met 3 mei 2020 . Er zullen namens Muziekschool Waterland tot 3 mei alleen online muzieklessen gegeven worden.

Indien u vragen heeft kunt u mailen naar info@muziekschoolwaterland.nl. Wij zullen dan z.s.m. contact met u opnemen. Telefonisch zijn we de komende weken minder goed te bereiken.

Wij vertrouwen erop dat we met z’n allen hier goed uit zullen komen. Tevens wensen wij u een goede gezondheid toe, ook voor uw naasten.

donderdag 19 maart 2020 – Juist ook in deze tijd kan muziek zoveel betekenen. En daarom zijn onze docenten volop bezig met het ontwikkelen van online lessen. Volgende week zullen de eerste lessen voor de 64 basisscholen waar wij de muzieklessen voor verzorgen online staan. Ook de wijkkoren en naschoolse lessen gaan online plaatsvinden. Het wordt een hele nieuwe muzikale digitale wereld.

zondag 15 maart 2020 – De Rijksoverheid heeft de maatregelen die donderdag bekend zijn gemaakt betreffende het terugdringen van de verspreiding van het Coronavirus verder uitgebreid. Graag informeren wij u daarom hierbij welke invloed de maatregelen hebben op de lessen/repetities die u of uw kind heeft bij Muziekschool Waterland.

Alle muzieklessen en activiteiten van Muziekschool Waterland zowel die binnen schooltijd als de lessen buiten schooltijd worden vanaf maandag 16 maart tot en met 6 april 2020 stopgezet.

Wij houden u op de hoogte van aanpassingen of wijzigingen van bovenstaande maatregelen.