Musical Speciaal | Jongeren en volwassenen met een beperking

Musical Speciaal is een cursus voor, je raad het al, mensen met een speciale behoefte. De deelnemers variëren van mensen met NAH (Niet aangeboren hersenletsel) tot mensen met downsyndroom. Ondanks de soms grote verschillen in niveau hebben ze allemaal één ding met elkaar gemeen, ze zijn allemaal ontzettend dapper, je mag ze wel onze speciale helden noemen. Want aan het einde van weken repeteren treden ze gezamenlijk op, meestal voor een groot publiek. De één zingt uit volle borst mee, de ander staat verlegen mompelend op het podium.

Inmiddels staat de 23e productie klaar. We gaan namelijk 23 september. Het thema: ‘André van Duin’

Deelnemers leren de nummers zingen en dansen, zij vergroten hiermee hun zelfvertrouwen, leren samenwerken, hebben plezier in en met muziek en dans. Al meer dan tien jaar heeft Muziekschool Waterland tweemaal per jaar een musicalproductie voor deze speciale groep artiesten onder leiding van bevlogen docente Minke Huisenga, voorbeelden van eerdere producties zijn Ramses, Lion King, Mamma Mia en Doe Maar De Musical.

De afsluitende presentatie in de theaterzaal van Breidablick wordt uitgevoerd voor de ouders, begeleiders en andere belangstellenden. Voor de agenda: dit is 16 en 17 maart.

Dus schrijf je in en we zien je graag op zaterdag 23 september in de muziekschool.
LET OP: 23 deelnemers max.

Musical Speciaal Ik hou van Holland - Muziekschool Waterland

spectaculaire afsluiten van de musical speciaal vorig seizoen.

Musical Speciaal Muziekschool Waterland

 

Zaterdag

MSW zaal

16

Minke Huisenga
Op deze cursus kan op dit moment niet ingeschreven worden.