Watermusic Waterland

Doe mee met het leukste muziekspektakel van het jaar! Bij Watermusic speel en zing je samen met kinderen van andere scholen uit de buurt. Naast het leren bespelen van een instrument, speel je ook meteen in een orkest en zing je in het koor.  Samen werken we toe naar een echte muziekvoorstelling! Om ervoor te zorgen dat iedereen mee kan doen werken we nauw samen met scholen, gemeente en sociale instellingen. Samen met gemeente Waterland en de basisscholen Van Randwijk en St. Sebastianus is in 2021 gestart met Watermusic Waterland.

Welke instrumenten kun je spelen bij Watermusic Waterland?
Groep 4 t/m 7 – Viool – lesdag dinsdag – lestijd: 14:30 uur (Van Randwijkschool)
Groep 5 t/m 7 – Klarinet – lesdag vrijdag – lestijd:  14:00 uur (Van Randwijkschool) – nog niet gestart
Groep 5 t/m 7 – Trompet – lesdag vrijdag – lestijd: 14:30 uur (Van Randwijkschool) – nog niet gestart

Naast het bespelen van je instrument, spelen de kinderen mee in het Watermusic orkest en zingen in het Watermusic koor. Dat is op  donderdagen van 15.30 – 17.30 op Muziekschool Waterland, Geulenstraat 62 Purmerend. Van 15.30 – 16.25  krijgen ze groepsrepetitie afgewisseld met orkestrepetitie, dan is er een korte pauze en van 16.35 – 17.30 uur is de koorrepetitie. Voor kinderen van de BSO is vervoer geregeld.

geef bij inschrijven door op welk instrument je wilt gaan spelen. Vermeld het instrument van jouw voorkeur in het veld “Opmerkingen”

Donderdag

35

Maartje Mostart
WaterMusic Waterland € 162,75

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Factuurgegegevens

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht