Diana Veldkamp

Diana Veldkamp heeft haar liefde voor muziek meegekregen van haar zeer muzikale familie. Zo was haar tante Annie Plevier, jaren lang zangeres bij de Big Band The Skymasters en werkzaam als studiozangeres, en de zanglerares van Diana. Als tiener zong Diana in musicals, later in een coverband (met haar broer en haar neven) en in een groot popkoor, waar ze vaak solo heeft gezongen. (Samen met haar ouders en broer)

Na haar opleiding Agogisch Werk en Maatschappelijk Werk, heeft ze jaren als peuterleidster gewerkt, om vervolgens toch nog naar het conservatorium te gaan voor de post HBO opleiding Muziek op Schoot Diana geeft al 16 jaar Muziek op Schoot lessen op diverse muziekscholen waarvan de laatste 3 jaar bij muziekschool Waterland en in vele kinderdagverblijven. Zo kan ze haar liefde voor muziek doorgeven aan de kinderen en hun ouders. Momenteel werkt ze ook als muziekbegeleidster, voor 22 vestigingen van kinderopvang organisatie Partou. Ze helpt mee muziek te integreren in het dagelijks leven op deze kinderdagverblijven.

Op woensdagochtend maakt ze muziek met de allerkleinste muzikanten, de dreumesen en de peuters tijdens de Muziek op Schoot cursus van muziekschool Waterland, met erg veel plezier.


 

MOS1

Muziek op Schoot 1-jarigen

10

Woensdag

MSW lokaal 10-11

Meer informatie

MOS2

Muziek op Schoot 2-jarigen

10

Woensdag

MSW lokaal 10-11

Meer informatie

MOS3

Muziek op Schoot 3-jarigen

10

Woensdag

MSW lokaal 10-11

Meer informatie