Karen Langendonk

Karen Langendonk heeft haar opleiding tot fluitiste genoten aan het Conservatorium van Amsterdam, waar ze zich al vroeg ontplooide als zangeres. Na het succesvol afronden van haar fluitstudie, vervolgde ze haar muzikale reis met een zangopleiding. Karen heeft een veelzijdige loopbaan als docent en freelance musicus, waarbij ze haar talenten als fluitiste en zangeres inzet in diverse orkesten, koren en intieme ensembles.

Naast haar indrukwekkende uitvoerende werk onderscheidt Karen zich door haar gepassioneerde betrokkenheid bij het organiseren en initiëren van muzikale projecten. Gedurende meerdere jaren speelde ze een cruciale rol in de organisatie van de Amsterdam Chamber Group, waarmee ze succesvolle tournees naar Frankrijk en Portugal opzette.

Haar toewijding aan de muziekeducatie blijkt uit verschillende rollen die ze op zich neemt als leider en dirigent. Een mooi voorbeeld is het project Opera aan de Zaan uit 2017 waarbij op 25 scholen in de Zaanstreek opera’s werden opgevoerd.

Bij Muziekschool Waterland vervult Karen een essentiële rol als dirigent van diverse kinderkoren en tevens van het volwassenenkoor van Watermusic. Met haar professionele enthousiasme weet Karen zowel jong als oud te inspireren, waardoor het zangplezier en de kwaliteit van iedereen ontzettend hard vooruitgaat.

 


 

KONA02a

wijkkoor Weidevenne-Noord Nieuwe Wereld, Marimba, Weidevogels

35

Donderdag

Brede School De Kraal / Oeboentoe

Meer informatie

WMpukv

volwassenenkoor WaterMusic Purmerend

17

Donderdag

MSW zaal

Meer informatie

KONA02b

Wijkkoor Weidevenne groep 3 - 4

35

Donderdag

Brede School De Kraal / Oeboentoe

Meer informatie