Karin Diederen is o.a. verantwoordelijk voor de leerlingenadministratie en de roosters. Daarnaast coördineert zij een aantal projecten zoals de wijkkoren en staat ze in contact met de scholen.

Karin introduceert zichzelf:

“Mijn naam is Karin Diederen, moeder van 2 dochters Julin en Laurin. Als kind was ik altijd omringd door de betoverende klanken van muziek.  Ons huis vulde zich met de melodieën van de warme tonen van mijn vaders saxofoon. Mijn ouders waren ook altijd zeer betrokken bij het organiseren van muzikale projecten voor kinderen.

Naast muziek ontwikkelde ik ook een passie voor het organiseren en de gastvrijheid sector. Geïnspireerd door het cateringbedrijf van mijn moeder. Hierdoor heb ik ook de studie hospitality management gevolgd en heb ik de afgelopen jaren in diverse hotelketens gewerkt waar ik mij bezighield met project en inrichten van systemen.

Nu, als een doorgewinterde professional in de hospitality, bleef ik gedreven door mijn jeugdige passie voor muziek en wat voor rol muziek kan spelen voor kinderen. Bij Muziekschool Waterland kan ik mijn passie voor organisatie en het belang van muziek voor kinderen samenbrengen en bijdragen aan een mooie toekomst voor muziekeducatie.”