Geniet van deze prachtige kerstconcerten, door én voor jong en oud!

Het Kerstgala van Ratatouille –
17 december om 19.00 uur

Vanaf 19.00 uur staat daar een heel afwisselend repertoire op het programma met maar liefst 3 orkesten! Na de beginners van Ratjetoe treedt het jazzcombo Ratajazz op met als afsluiter het grote orkest Ratatouille. Wees erbij en bestel kaarten via ratawormer@gmail.com

Het kerstconcert van selectiekoor The Classics en Strijkorkest Decatet – 23 december om 20.30 uur

Op vrijdag 23 december is er een prachtig en gratis kerstconcert in de kerk ‘De Schuilplaats’ in Purmerend. Wat je kunt verwachten? Een professioneel koor begeleid door een ervaren strijkorkest onderdeel van het Waterland Jeugdorkest. 

Luisteren, genieten en gezellig samenzijn. Kortom, een fijn begin van het kerstweekend. 

Kerstconcert in de Bieb – 23 december om 16.00 uur

Het Decatet strijkorkest geeft dit jaar ook een concert in de bibliotheek van Purmerend. Om 16.00 uur is iedereen van harte welkom om te luisteren in de comfortabele ‘huiskamer’ van de Waterland bibliotheek. 

Luisteren, genieten en gezellig samenzijn. Kortom, een fijn begin van het kerstweekend. 

Kerst-komt-naar-je-toe-concert – 24 december om 14.00 uur

Speciaal voor mensen die in het Dijklander Ziekenhuis zijn speelt Decatet ook op zaterdag 24 december om 14.00 uur een kerstconcert. Het strijkorkest Decatet is onderdeel van het Waterland Jeugdorkest en bestaat uit jongeren die al gevorderd zijn in de muziek. Zij willen zich ook graag inzetten voor het goede doel. 


Natuurlijk is iedereen van harte welkom om van de muziek te genieten! 

Scrooge – A christmas Carol – In het Westfries Museum

Na twee coronajaren is het wereldberoemde kerstverhaal ‘A Christmas Carol’ van Charles Dickens eindelijk weer te beleven in het Westfries Museum. De Hoornse regisseur en acteur Frederik de Groot kruipt dit jaar negen keer met hart en ziel in de huid van de hoofdpersoon, de verbitterde aartsvrek Ebenezer Scrooge. Hij wordt daarbij muzikaal ondersteund door onze eigen docent en fluitiste Saskia van der Hall en gitarist Ronald Spanjaardt.
Klik hier voor de speeldata.