Klik en lees het jaarverslag

 

Het jubileumjaar 2022 kende vele hoogtepunten en stond in het teken van het belang van muziekeducatie. Zo waren er inspiratiesessies in de gemeentes. Waren we aanwezig bij de nationale opening van de kindermuziekweek in Muziekgebouw aan ‘t IJ. En ontvingen we samen met de wethouders van de gemeentes de Méér Muziek in de Klas bokaal tijdens het spetterende jubileumconcert.

Dit alles was niet mogelijk geweest zonder de inzet van onze docenten, medewerkers en vrijwilligers. Zij zijn de ruggengraat van onze organisatie en we zijn hen dan ook zeer dankbaar voor hun toewijding en harde werk. Ook willen we onze leerlingen bedanken voor hun enthousiasme en inzet. Zij zijn de reden dat we ons willen blijven verbeteren als muziekschool.

Tot slot willen we de gemeente Purmerend, Waterland, Edam-Volendam, Wormerland en Beemster, en onze samenwerkingspartners bedanken voor hun steun en vertrouwen in onze organisatie. Samen met hen kunnen we blijven bouwen aan een toekomst waarin muziek voor iedereen toegankelijk is en blijft.