Tijdens de persconferentie van 3 november door premier Rutte en minister de Jonge is aangekondigd dat er de komende twee weken extra strenge maatregelen gelden in het land. Onze lessen en repetities van cursussen, koren, ensembles en orkesten worden daarom deze twee weken niet gegeven. De meeste lessen en repetities worden doorgeschoven of er wordt voor een alternatieve invulling gekozen.

Een aantal activiteiten kunnen wel plaatsvinden. Deze vinden op locaties plaats waar wel lesgegeven mag worden en gaan daarom wel door. Deze leerlingen hebben geen afzegging ontvangen van Muziekschool Waterland.

De maatregelen gaan op 4 november om 22.00 uur in en duren tot en met 18 november. Het is de verwachting dat we vanaf 19 november aanstaande terug gaan naar de gedeeltelijke lockdown van 14 oktober 2020. Dat betekent dat we zonder tegenbericht de activiteiten vanaf donderdag 19 november gaan hervatten.

We hopen van harte dat we met deze sluiting van twee weken bijdragen aan een gezond einde van dit jaar, zodat iedereen veilig en met plezier muziek kan blijven maken.

Mocht u een vraag of opmerkingen hebben kunt u ons het beste via de mail bereiken: info@muziekschoolwaterland.nl