Kom je ook naar onze gratis open lessen?

Muziekschool Waterland organiseert regelmatig open lessen en repetities zodat iedereen vrijblijvend kan ervaren hoe leuk het is om samen muziek te maken. Dit nieuwe schooljaar gaan we dan ook goed van start met open lessen voor Watermusic, De Popfabriek, het Waterland Jeugdorkest en jongerenkoor The Classics. 

Kom je ook? 

19 September
Open les Watermusic
15.30 uur
Locatie: Wijkcentrum de Inval, Karekietpark 16

Bij Watermusic speel en zing je samen met kinderen van scholen uit de buurt. Naast het leren bespelen van een instrument, speel je ook meteen in een orkest en zing je in het koor.  Samen werken we toe naar een echte muziekvoorstelling! 

19 of 20 September
Open les De Popfabriek
15.00 uur
Locatie: Muziekschool Waterland

Bij De Popfabriek kunnen kinderen van de basisschool na school muziek blijven maken. Speel gitaar, keyboard of slagwerk en krijg het hele schooljaar les op het instrument én speel samen met de andere instrumenten. Samen werken we toe naar een spetterend slotconcert!

16 September
Open repetitie koor: The Classics
van 19.45 tot 21.45 uur
Locatie: Muziekschool Waterland

Het koor The Classics is een top jongerenkoor van Muziekschool Waterland. Elke vrijdagavond wordt er enthousiast gerepeteerd. We zijn een gezellige groep jongeren met veel liefde voor muziek. Kom kennis maken met de koorleden, de dirigent en het repertoire.

30 September
Open repetitie Waterland Jeugdorkest
vanaf 17.30 uur
Locatie: Muziekschool Waterland

Een ontzettend enthousiaste groep van musicerende kinderen en jongeren vormen samen het Waterland Jeugdorkest.  Dit bijzondere jeugdorkest is voor alle kinderen (vanaf 9 jaar) en jongeren die een orkestinstrument bespelen in de regio Waterland.