Muziekschool Waterland zoekt per 1 januari 2023 een:
Hoofd binnenschoolse muziekeducatie (24 uur per week)     

Muziek is voor iedereen. Muziek ontroert, beweegt, verbindt, verwondert. Muziek draagt bij aan de ontwikkeling van sociale, emotionele en cognitieve vaardigheden. Ook stimuleert muziekbeoefening de creativiteit en verbeeldingskracht. Daarom wil Muziekschool Waterland kinderen, jongeren en ook volwassenen ertoe verleiden zelf muziek te maken. Samen & spelen zijn hierbij de sleutelwoorden. Kwaliteit, professionaliteit en een steeds vernieuwend aanbod staan hoog in het vaandel. 

 

Functieomschrijving 

Het Hoofd binnenschoolse muziekeducatie voelt als geen ander de urgentie voor muziekeducatie in de basisscholen en is verantwoordelijk voor al onze educatieve activiteiten die binnen schooltijd plaatsvinden in de regio Waterland (Purmerend, Waterland, Edam-Volendam, Wormerland). Dit betreft instrumentaal muziekonderwijs, cultuuronderwijs, muziekonderwijs algemeen in het (SB)basisonderwijs en het aanbod in het Voortgezet Onderwijs. 

 

Ons Hoofd binnenschoolse muziekeducatie is verantwoordelijk voor de uitvoering van het beleid van de afdeling binnenschoolse muziekeducatie en maakt deel uit van het MT samen met het Hoofd buitenschoolse muziekeducatie en de directeur. Het team docenten dat werkzaam is in de binnenschoolse muziekeducatie bestaat uit zowel medewerkers in vaste dienst als ZZP’ers (2 coördinatoren, 45 docenten). Ons Hoofd binnenschoolse muziekeducatie heeft regelmatig contact met betrokken partijen en is medeverantwoordelijk voor het strategisch beleid van Muziekschool Waterland. Een uitgebreid profiel is beschikbaar. 

 

Wij zoeken 

 • Iemand met een voor de functie relevante Hbo-opleiding (muziekvakopleiding) 
 • Een collega met aantoonbare jaren werkervaring in het onderwijs en in een vergelijkbare functie 
 • Een collega die inzicht heeft in de huidige praktijk en de onderwijsinnovatie en -vernieuwing in het PO en het VO  
 • Een collega met passie voor cultuur en een inspirerende visie op het belang en de mogelijkheden van muziekeducatie 
 • Een collega die uitstekend kan organiseren, flexibel en proactief is. 
 • Een collega met leidinggevende kwaliteiten, natuurlijk en verbindend  
 • Iemand met uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden 

 

Wij bieden 

 • Een zeer betrokken team waarin veel wordt samengewerkt 
 • Een creatieve werkomgeving 
 • Een afwisselende baan met veel zelfstandigheid.  
 • Goede arbeidsvoorwaarden volgens onze cao KE. 
 • Een jaarcontract met na het eerste jaar uitzicht op een vast contract. 

Salaris volgens salarisschaal schaal 11 tussen de € 3.246, – en € 4.746, – per maand (bij fulltime basis). 

Muziekschool Waterland streeft naar een samenstelling van het personeel die de diversiteit van de samenleving weerspiegelt en inclusie actief bevordert. Iedereen die denkt daar een bijdrage aan te kunnen leveren, wordt nadrukkelijk uitgenodigd om te reageren. 

Solliciteren
Wij nodigen je uit om per e-mail je sollicitatiebrief, voorzien van CV, vóór 16 november 2022 te sturen naar Muziekschool Waterland, t.a.v. Esther Dam, directeur, E-mail: directie@muziekschoolwaterland.nl  

Extra inlichtingen over de functie kunt u verkrijgen door per e-mail contact op te nemen met Esther Dam via directie@muziekschoolwaterland.nl 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen we niet op prijs