Muziekschool Waterland zoekt een docent muziek

VACATURE DOCENT MUZIEK

Muziekschool Waterland zoekt voor het schooljaar 2023-2024 een enthousiaste freelance Docent Muziek voor het geven van muzieklessen (AMV) aan groep 1 t/m 8 van de basisschool (onder schooltijd).

Muziek is voor iedereen. Muziek ontroert, beweegt, verbindt, verwondert. Muziek draagt bij aan de ontwikkeling van sociale, emotionele en cognitieve vaardigheden. Ook stimuleert muziekbeoefening de creativiteit en verbeeldingskracht. Daarom wil Muziekschool Waterland kinderen, jongeren en ook volwassenen ertoe verleiden zelf muziek te maken. Samen & spelen zijn hierbij de sleutelwoorden. Kwaliteit, professionaliteit en een steeds vernieuwend aanbod staan hoog in het vaandel. 

Muzieklessen in het primair onderwijs

Muziekschool Waterland verzorgt lessen Algemene Muzikale Vorming op basisscholen in de regio Waterland (Purmerend, Beemster, Wormerland, Edam-Volendam, Waterland). Op sommige scholen staan deze lessen in het teken van Cultuureducatie met Kwaliteit. Dit betekent dat deskundigheidsbevordering en coaching van de leerkrachten deel uitmaakt van het werk op deze scholen.

Functie-eisen

-Een afgeronde of bijna afgeronde Conservatoriumopleiding of vergelijkbaar;

-Ervaring met lesgeven aan groepen leerlingen in de basisschoolleeftijd;

-Bezit van een auto strekt tot aanbeveling, daar de lessen verspreid in de regio worden gegeven;

-Communicatieve, pedagogische en didactische vaardigheden.

Wij bieden:

-Een afwisselende functie met veel ruimte voor eigen inbreng;

-Inspirerende bijeenkomsten (pedagogisch/didactisch/muziekinhoudelijk) gedurende het schooljaar met experts uit het werkveld;

-Een gezellig team van collega’s;

-Mogelijkheid tot deelname aan de interne AMV-opleiding van Muziekschool Waterland;

-Een Overeenkomst van Opdracht.

Lestijden:

De lestijden worden vastgesteld in overleg met de muziekdocent en de scholen.

Salariëring:

We zijn opzoek naar een kandidaat die ingeschreven is bij de KvK als zelfstandig ondernemer en zodanig ook kan declareren. Tarief per uur is € 60,00 inclusief voorbereidingstijd en exclusief de reiskosten van max. 60 km per dag.

Solliciteer!

U kunt uw sollicitatie richten aan Muziekschool Waterland ter attentie van Stéphanie Burgerhout  (Hoofd binnenschoolse muziekeducatie).

E-mail: Vraag informatie of solliciteer

Ook voor meer informatie over de vacature kunt u contact opnemen met Stéphanie Burgerhout.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen we niet op prijs