Veel gestelde vragen

Algemeen

Hoe kan ik u het beste bereiken?

Je kunt ons het beste bereiken door een mail te sturen naar info@muziekschoolwaterland.nl. Dit adres wordt op werkdagen bekeken. Je kunt ook bellen naar 0299-427812.

Er zijn meer dan 45 docenten actief binnen de muziekschool. Het kan dus zijn dat je niet direct in contact kan komen met de docent. We verzoeken onze ketenpartners om contact op te nemen met het kantoor.

Muzieklessen

Ik wil graag muziekles. Hoe kan ik mij opgeven?

Leuk dat je les wilt nemen voor een bepaald instrument. Bij muziekschool Waterland zijn tal van mogelijkheden om muzieklessen te volgen. De eerste vraag is of je op zoek bent naar privéles of een groepsles. Op deze site vind je al onze muzieklessen, cursussen, orkesten en bands. We geven alleen muzieklessen aan groepen kinderen en volwassenen.

Wil je graag privéles? Dan kun je kijken op www.muziekles-waterland.nl voor het aanbod. Bij elke docent vindt je contactgegevens en tarieven. Je kunt dan zelf contact opnemen met de docent. Hij of zij vertelt dan wat er mogelijk is.

Wat is het verschil tussen Muziekschool Waterland en Muziekles Waterland?

De docenten van Muziekschool Waterland geven voornamelijk les in basisscholen. Ook organiseren we cursussen, orkesten en koren. We richten ons dus op groepsactiviteiten. Als ons aanbod is te vinden op www.muziekschoolwaterland.nl

Voor individuele lessen kun je terecht bij Muziekles Waterland. Dit is een collectief van muziekdocenten die lesgeven in Muziekschool Waterland. De docenten zijn voornamelijk ZZP’ers en regelen in dit collectief hun eigen zaken.

Waar worden de muzieklessen gegeven?

Alle lessen worden in het pand van Muziekschool Waterland aan de Geulenstraat 62 gegeven. Tenzij anders aangegeven. Band coaching is bijvoorbeeld in poppodium P3.

Als ik me opgeef voor een cursus zit ik er dan aan vast?

Nee, je bent niet verplicht om na bestelling deel te nemen aan de cursus, je zit ook niet meteen vast aan een betaling. Mocht je willen uitschrijven dan kan dat schriftelijk via info@muziekschoolwaterland.nl.

Mocht jouw kind na één les besluiten om te stoppen voor de cursus dan betaal je voor één les € 10,- aan administratie kosten. Dit kan contant op kantoor of via een factuur vanuit de administratie.

Kan ik ook een proefles nemen?

Ja dit is mogelijk. Wel is het de bedoeling dat je de intentie hebt om deel te nemen aan de cursus. De docent houdt er namelijk rekening mee in het programma. Je betaalt € 10,- voor een les. Ga je na de proefles de hele cursus doen, dan vervallen de kosten van de proefles.

Donaties

Ik wil mijn instrument verkopen of doneren aan de muziekschool?

Wat fijn dat je aan de muziekschool denkt. Onze instrumenten worden voor vele projecten ingezet. Daarmee weet je dat jouw instrument een goede nieuwe plek krijgt. Je kunt ons het beste bereiken door een mail te sturen naar info@muziekschoolwaterland.nl. Dit adres word dagelijks (behalve in de weekenden) bekeken. U kunt ook bellen naar 0299-427812. De beheerder gaat met u in gesprek wat mogelijk is.

Ik wil Muziekschool Waterland graag steunen

Dat is ontzettend welkom! Muziekschool Waterland is een ANBI gecertificeerde stichting. Dit betekend dat er belastingvoordelen mogelijk zijn bij een financiële donatie. 

Wil je graag je tijd doneren? Wordt dan lid van ons vrijwilligersteam, dit kan eenmalig of op een vaste basis. 
Stuur een mail naar info@muziekschoolwaterland.nl

Betalingen

Hoe gaat de betaling?

Je ontvangt via de mail een digitale factuur en het bedrag wordt dan via automatische incasso geïncasseerd. Meestal ontvang je de factuur op de derde donderdag van de maand.

Ik krijg ten onrechte een factuur, wat nu?

Onze facturen worden automatisch via ons administratie systeem gestuurd. Het kan voorkomen dat je ten onrechte een factuur hebt ontvangen. Dit kan aan onze aandacht zijn ontsnapt. We begrijpen dat dit vervelend kan zijn. Maar dit kunnen we samen goed oplossen.

Mocht je ten onrechte een factuur hebben gekregen dan kun je ons via het algemene mailadres info@muziekschoolwaterland.nl of telefoonnummer 0299-427812 bereiken.

Ik heb nog steeds geen factuur ontvangen?
Fijn dat je dit geconstateerd hebt. Je kunt ons mailen via info@muziekschoolwaterland.nl of bellen op nummer 0299-427812.
Ik wil graag in meerdere termijnen betalen?
Ja dat kan. Je kunt bij het bestellen van jouw product aangeven in hoeveel termijnen je wenst te betalen. Wil je dit wijzigen na de bestelling? Dan kun je ons mailen via info@muziekschoolwaterland.nl of bellen op nummer 0299-427812