Muziekles in het Voortgezet Onderwijs

Muziek in de klas! In de belevingswereld van jongeren neemt muziek een belangrijke plaats in. Muziekschool Waterland biedt een actieve aanvulling op het muziekonderwijs op school in de vorm van popworkshops en gastlessen. Docenten die zelf wekelijks als professioneel popmuzikant op de bühne staan, weten hun enthousiasme en deskundigheid op een didactisch verantwoorde manier op de leerlingen over te brengen.

Het muziekonderwijs op scholen kunnen wij gesubsidieerd aanbieden. In sommige gemeenten zijn hierover aparte afspraken gemaakt. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

De Popfabriek

Speciaal voor leerlingen die tijdens de muzieklessen op school de smaak te pakken hebben gekregen en buiten school verder willen, is de Popfabriek opgezet. In samenwerking met P3 sta je met een band echt op een groot podium. Leuk én spannend! 

Muziekworkshops op school

BeeldPOTR

In Purmerend, Edam-Volendam en Monnickendam worden op verschillende middelbare scholen onder andere bandcoaching, digital music, sing & songwriting, rap en popzang workshops gegeven. 

De Popfabriek on the Road

Popfabriek on the Road is een rijdende popschool die naar de dorpen toe komt. Net als bij De Popfabriek is dit voor leerlingen die na school graag verder willen gaan met muziek maken. Popfabriek on the Road komt in Ilpendam, Wormer, Monnickendam en Marken.

Heb je vragen?

Neem contact op met Maartje Mostart, Coördinator Voortgezet Onderwijs, De Popfabriek en Watermusic

Popfabriek - De Popfabriek
Open dag - Muziekschool Waterland