Vrijwilligers gezocht voor bijzondere musical!

Bij Muziekschool Waterland is een bijzonder musicalproject van start gegaan voor mensen met een verstandelijke beperking. De cast is al compleet en is met enthousiasme begonnen. De muziekschool is echter nog op zoek naar vrijwilligers die bij de repetities en de uitvoering willen helpen. Het gaat om praktische hulp, zoals het aanreiken van instrumenten, of het neerzetten van stoelen. Maar gezellig meezingen met de deelnemers is ook erg welkom.

In een periode van 14 weken wordt er gewerkt naar een voorstelling met nummers rond de bekende komische televisieserie ’t Schaep met de 5 pooten’.

Tweemaal per jaar organiseert Muziekschool Waterland een musicalproductie voor deze speciale groep artiesten onder leiding van bevlogen docent Minke Huisenga. Deelnemers leren zingen en dansen. Zij vergroten hiermee hun zelfvertrouwen, leren samenwerken, hebben plezier in en met muziek en dans. De afsluitende presentatie in de theaterzaal van Breidablick wordt uitgevoerd voor de ouders, begeleiders en andere belangstellenden.

De cursus vindt plaats in het gebouw van Muziekschool Waterland aan de Geulenstraat 62 in Purmerend. De repetities zijn op zaterdagmiddag van 11 uur tot 12 uur.

 

Wie helpt mee om ook deze productie weer tot een groot succes te maken?
Geef je op bij t.groot@muziekschoolwaterland.nl, tel 0299-427812.

 

Wij zoeken

  • Mensen met ervaring en affiniteit met de doelgroep (lichamelijke en/of geestelijke beperking)
  • Iemand die goed kan luisteren naar en inspelen op de behoeften van de deelnemers
  • Mensen die van zingen houden en enthousiast zijn over muziek
  • Iemand die op zaterdagochtend beschikbaar is en aanwezig kan zijn op de generale en uitvoering

 

Meer over Musical Speciaal

Minke Huisenga

Minke is opgeleid als docent muziek aan het conservatorium in Alkmaar en geeft sinds 1986 les bij Muziekschool Waterland. De plek waar zij ooit als leerlinge geïnspireerd raakte door haar

Lees verder »