We zijn blij jullie te kunnen laten weten dat we vanaf 1 oktober een nieuw Hoofd Binnenschoolse Muziekeducatie hebben gevonden!

Graag stelt Stéphanie zichzelf aan jullie voor!

“Mijn naam is Stéphanie Burgerhout, 43 jaar jong en moeder van Jonah (8) en Julie (4) jaar. Met het basisonderwijs als achtergrond, heb ik mij de afgelopen jaren ingezet om muziekeducatie voor zoveel mogelijk mensen mogelijk te maken en te verbeteren. Dit doe ik voor Stichting Muziek Opmeer en het Leerorkest Amsterdam in de rol van projectmanager, aanjager en trainer. Muziek heeft een grote meerwaarde in mijn hele leven, zowel in mijn eigen jeugd als in de periode dat ik lesgaf aan basisschoolleerlingen. De stap naar de muziekeducatie was in 2017 dan ook logisch.

 En voor mij voelt de stap naar Waterland als een cirkel die rondkomt. Alles komt hier voor mij bij elkaar; de scholen, de kinderen, de muziekdocenten, het organiseren en het uitdragen van de essentie van muziek. Vooral het gevoel van ‘samen’, gaf mij de doorslag om te baan aan te nemen. Iedereen in de organisatie draagt bij aan muziekeducatie en samen kunnen we dat nog beter en dat maakt werken nog prettiger. Ik verheug mij erop om iedereen in de aankomende maanden te mogen ontmoeten en kijk uit naar een heel fijne werkperiode vol muziek en verbinding.

 Tot snel! “