Zullen we vrienden worden?

Muziek draagt bij aan de sociale, emotionele en cognitieve vaardigheden. Ook stimuleert muziek maken de verbeeldingskracht en creativiteit. Muziekschool Waterland zet zich in voor het belang van muzikale ontwikkeling.

Onze missie is om zoveel mogelijk kinderen, jongeren en volwassenen in de regio het plezier van muziek maken te laten ervaren. Talenten te ontwikkelen. Muziek toegankelijk te maken voor iedereen.
Daarom verzorgt Muziekschool Waterland instrumentale muzieklessen en workshops voor het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en speciaal onderwijs in de regio. Ook stellen wij met behulp van ons instrumentenfonds instrumenten ter beschikking aan de leerlingen. Zodat iedereen muziek kan maken!

Naast muziekonderwijs op scholen heeft Muziekschool Waterland een uitgebreid cursusaanbod voor naschoolse muzieklessen en workshops, instrumentale muzieklessen voor volwassenen en musicalprojecten. Ook organiseert Muziekschool Waterland concerten en uitvoeringen voor haar koren en ensembles.

Wij kunnen uw steun goed gebruiken! Wilt u ons helpen om de instrumentenbestand in een goede staat te houden? Word dan vriend van Klankbordfonds Muziekschool Waterland: Invulformulier vrienden

Als muziekvriend geniet u van de volgende voordelen:

  • Uitnodiging voor vriendenevenement
  • Een speciale vrienden nieuwsbrief
  • Voorrang op cursusinschrijving
  • Korting bij muziekvoorstellingen & concerten bij Theater de Purmaryn (selectie van de Purmaryn)

Muziekschool Waterland heeft een culturele ANBI-status. Voor donateurs van culturele ANBI’s geldt een extra giftenaftrek bij de Belastingdienst. Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting.